BARENDREGT - COACHING

HAAL MEER UIT JEZELF!

Recensies


Piershil, november 2019.

Gedurende 2018 en 2019 heeft Judith Barendregt voor woonzorgcentrum Heemzicht een uitgebreid programma verzorgd dat bestond uit 3 leerlijnen.

Een communicatietraining voor alle medewerkers, waarbij de nadruk lag op het achterhalen van "de vraag achter de vraag" in het kader van het verder ontwikkelen van de persoongerichte zorg en een effectievere samenwerking.

In aansluiting hierop is met een aantal gemotiveerde medewerkers een verdiepingsslag gemaaakt zodat zij, als aandachtsvelders communicatie in de organisatie, de geleerde competenties bij de collega's in de praktijk in stand kunnen houden.

Daarnaast is een traject gevolgd met de teamcoordinatoren om te komen tot een open communictie onderling en commitment tot samenwerking.

Evenals eerder ervaringen in de samenwerking met Judith, toonde zij ook in de uitvoering van dit programma een hoge mate van betrokkenheid met behoud van haar professionaliteit. Zij verstaat de kunst om goed te luisteren en te observeren, zowel in groepsverband als individueel en speelt meteen in op de eigen kracht van de medewerkers. Zij is ook in staat om haar zorgvuldig opgesteld programma meteen aan te passen als de ontwikkelingen in de groep die vereisen.

Haar evaluaties, conclusies en aanbevelingen zijn helder en praktijkgericht.

Door de inzet en aansporing van Judith zie ik een duidelijke versnelling in de ontwikkeling van de persoonsgerichte zorg. Ook zie ik een aantal collega's een fantastische ontwikkeling doormaken, omdat zij gedurende het programma hun zelfvertrouwen hebben ontwikkeld.

De inzet van Judith in een programma bij het nastreven van de ontwikkeling van de medewerkers om de organisatiedoelen beter te benaderen is zeer aan te bevelen!


Directeur / Bestuurder woonzorgcentrum Heemzicht, Piershil.


********************************************************************************

Barendrecht, mei 2019.

Het coachtraject bij Judith was voor mij een opluchting. De verschillende tools die we hebben uitgewerkt waren erg handig. Ook is het fijn om te weten dat er iemand is om mee te praten. Judith heeft mij erg geholpen. Ze is vriendelijk, maar toch eerijk; ook in minder leuke dingen om te horen. Hiervan leerde ik veel. Ik ben van iemand die verdrietig was en die geen nee kon zeggen naar iemand gegaan die goed in haar vel zit en haar grenzen aan kan geven. Ik ben mij meer bewust geworden van de situatie waarin ik mij bevind, zodat ik hier op kan inspelen. Super bedankt!.

A.T.


*********************************************************************************

Barendrecht, september 2018.

De afgelopen maanden heb ik bij en met Judith gewerkt om mijn zelfvertrouwen te verbeteren. Judith heeft mij geholopen om erachter te komen op welke punten ik problemen heb. Hiervoor heeft zij mij technieken aangeleerd hoe ik in bepaalde situaties mijn gedrag en manier van denken kan veranderen. Dit heeft mij geholpen met het creeren van een beter zelfbeeld.

Judith is heel eerlijk en confronterend, maar ze stelt je ook op je gemak en is erg positief. Ze helpt je om zelf aan je problemen te werken, door jou de juiste handvaten te geven. Deze zullen mij in de toekomst nog vaak helpen.

M.B.


********************************************************************************

Barendrecht, april 2018.

Dankzij de gesrpekken met Judith heb ik meer zelfinzicht gekregen. Niet alleen vanwege de vele handvatten die ze aanreikt die ik in veel situaties in de praktijk erbij kon 'pakken', maar zeker ook vanwege haar doorzettingsvermogen om door te pakken naar de kern van het probleem. Judith is een kordate dame met veel inlevingsvermogen. Ook eerlijkheid en humor komen regelmatig om de hoek kijken waardoor ik veel aan het coachingstrajec gehad heb.

Janneke.


********************************************************************************

Barendrecht, november 2017.

Lieve Judith, bedankt voor alle fijne gesprekken; bedankt voor het luisterend oor. Wat ben je een fijn mens om mee te praten en wat het ik veel aan je gehad. De afgelopen maanden heb je mij als persoon laten groeien en heb je ervoor gezorgd dat ik weer positief in het leven sta. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar met alles wat ik over mezelf en over het omgaan met andere mensen heb geleerd weet ik zeker dat het me gaat lukken. Ik voel me sterk om nu alleen door te gaan. Ik heb veel gehad aan de gesprekken over mijn verleden. Ook voor mijn bedrijf kan ik de technieken gebruiken om verder te gaan. Ik zal het missen.

Celia van den Berg.


********************************************************************************

Barendrecht, oktober 2017.

Voor mijn studie ben ik naar Barendregt-Coaching toegegaan. Het coachtraject heeft mij geholpen om mijn vaardigheden voor mijn opleiding te vergroten. Ook is mijn zelfverzekerdheid toegenomen. Dit heeft Judith tijdens de gesprekken meegenomen. Hierdoor heb ik mijn doelsteliing bereikt en kan ik de theorieeën toepassen vanuit mijn eigen inzet.

Waar ik het meeste aan gehad heb zijn de fases van spanning en hoe ik hiermee om moet gaan. Bij Judith voelde ik miij al heel snel vertrouwd waardoor ik veel kon zeggen. Ze heeft een goede invloed op mij gehad en is een positief iemand. Judith is doordringend, vriendelijk en heeft een open houding.

Marvin van Haften.


********************************************************************************

Barendrecht, april 2017.

Tijdens mijn coachtraject bij Judith heb ik geleerd situaties te overzien en keuzes te maken. Judith weet goed tot de kern van je probleem door te dringen en laat je met je eigen kracht de situatie oplossen. Ze geeft je handvaten die je leert vooruit te komen. 

Judith is eerlijk, doortastend, confronterend, positief en humoristisch. Met haar verhelderende feedback ben ik nu in staat om op zoek te gaan naar mijn eigen anwoorden.

Daniëlle ten Pierik.


********************************************************************************

Barendrecht, november 2016.

Na drie jaar mijn coachtraject weer opgepakt.

Judith heeft mij tools gegeven om verder te groeien en te ontwikkelen. Judith is een actieve coach, zij luistert en stelt vragen, maar kauwt niet alles voor. Ze daagt je uit om je eigen grenzen op te zoeken en over je struikelblokken heen te stappen.

Ik heb de herstart van mijn project als prettig ervaren. Ik heb een hele hoop nieuwe dingen bijgeleerd waarmee ik in de toekomst mijn obstakels zeker kan overwinnen.

Melanie vd E.


********************************************************************************

Barendrecht, juni 2016.

Ter voorbereiding op mijn portfolio assessment voor het aantonen van HBO werk- en denkniveau heb ik een afspraak gemaakt met Judith. In een uurtje heeft ze mij praktische tips en feedback gegeven waar ik heel veel voordeel aan heb gehad. Ze heeft me erop attent gemaakt wat belangrijk is voor het assessment. Heel duidelijk in haar advies en zeer waardevol voor het eindresultaat!

Mede dankzij haar advies en tips om vanuit je eigen kracht jezelf te presenteren heb ik het assessment met goed gevolg volbracht.

Chantal.


***********************************************************************************

Barendrecht, april 2016.

Afgelopen maanden heb ik bij Barendregt-Coaching super coaching ontvangen! Niet alleen voor mijn specifieke coachvragen, maar voor de rest van mijn leven heb ik handvatten gekregen. Hierdoor ben ik gegroeid. Het was super leerzaam en handig.

Ik heb het meeste gehad aan de dramadriehoek en het groeien in mijn volwassenrol omdat dit mij beter laat voelen. Judith was gezellig doch streng maar wel zeer sympathiek en bereikbaar.

J. Brouwer. 


***********************************************************************************

Barendrecht, januari 2016.

In januari heb ik mijn coachgesprekken met Judith afgerond. Ik ben naar Judith toegegaan omdat ik moeite had met het plannen en leren van mijn toetsen op school. Judith was heel aardig en behulpzaam. De gesprekken waren leerzaam en ook nog leuk. Door de methode heb ik beter leren plannen en zijn mijn cijfers verbeterd.

Justin van der Horst.


***********************************************************************************

Barendrecht, november 2015.

Samen met Judith heb ik de afgelopen periode gewerkt aan mijn zelfvertrouwen. Voor mij werd het steeds duidelijker dat er heel veel in mijn gedachtes gebeurde, terwijl ik dacht dat het mijn gevoelens waren. Judith liet me veelal zelf zoeken naar antwoorden, waardoor ik diep moest graven en me steeds meer bewust werd wat ik dacht en deed. Het was heel prettig en voelde vertrouwd. Ik heb veel geleerd van de dramadriehoek. Ik stond er nooit bewust bij stil hoe ik in bepaalde situaties mezelf automatisch opstelde. Door deze driehoek ging ik situaties steeds duidelijker overzien en reageerde ik veel kalmer. Dit heeft goed voor mij gewerkt, wat er ook toe geleid heeft dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen.

Stephanie Bonnet.


**********************************************************************************

Barendrecht, juli 2015.

In augustus 2014 ben ik bij Judith gestart met een coachtraject, omdat ik me niet prettig voelde tijdens mijn stage. Ik was onzeker en had last van paniekaanvallen. Onder begeleiding van Judith heb ik hard aan mezelf gewerkt en heb het traject als prettig en vertrouwd ervaren. Ik heb het meest gehad aan de gesprekken. Deze waren persoonlijk en hielpen me om vanaf een afstand te kijken naar hoe ik verder moest oversteken naar een beter gevoel over mezelf.

Judith heb ik ervaren als een positief mens die begripvol, vriendelijk en recht door zee is.

Janneke.


**********************************************************************************

Ridderkerk, januari 2015.

Half januari heb ik mijn coachtraject van een half jaar bij Judith afgerond. Judith heeft mij door een tijd van burn-out en depressie geholpen. Door haar doortastende en ook emphatische manier van coachen weet zij de vinger op de zere plek te leggen en daar tools aan te verbinden om hieraan te werken. Met openheid en humor leidt zij de gesprekken. Ik heb de gesprekken als zeer waardevol ervaren, waardoor ik mijn coachvraag beantwoord heb gekregen. Door helder naar mijzelf en de situatie te kijken en signalen te herkennen kan ik hier nu op reageren. Hier zal ik in de toekomst nog veel gebruik van maken.

Neinke.


*********************************************************************************

Barendrecht, juli 2014.

Afgelopen maanden ben ik bij Judith in coaching geweest. Ik heb meer geleerd dan alleen mijn coachvraag en zeker mijn doel bereikt. Ik heb geleerd om niet meer met me te laten sollen. Het heeft mij sterk van binnen en van buiten gemaakt, waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Judith helpt met vragen. Ik wil haar heel erg bedanken. Ik ben veranderd in goede zin en heb veel geleerd.

Stephanie.


********************************************************************************

Ridderkerk, juli 2014.

Ik heb een coachingsprogramma gevolgd wat je helpt jezelf en een ander te begrijpen, wat je leert over communicatie en problemen op te lossen.

Een aanrader voor zowel prive als op het werkgebied om beter inzicht te krijgen.

Miranda IJsselstijn.


*********************************************************************************

Ridderkerk, juli 2014.

Afgelopen maanden heb ik voor de medewerkers van kapsalon All About Hair samen met Judith een coachtraject afgesproken en doorlopen. Alle onderdelen, zoals vooraf afgesproken zijn aan bod gekomen. Ik heb het coachtraject als zeer leerzaam ervaren. Vooral het onderdeel feedback vond ik zeer leerzaam en toepasbaar. Judith is als coach inspirerend en motiverend. Deskundiger als Judith op dit gebied kunnen er naar mijn idee niet zijn.

Angelique van Wingerden,

Eigenaresse kapsalon All About Hair.


*********************************************************************************

Piershil, juni 2014.

Ik ben 2 dagdelen door Judith gecoacht op mijn werk. Mijn zakelijke hulpvraag was: Hoe voorkom ik dat ik "overkook" door de vele werkzaamheden in mijn dynamisch werkomgeving? Mijn persoonlijke hulpvraag was: Hoe kan ik voorkomen dat ik onvriendelijk reageer naar collega's toe door de werkdruk?

Judith heeft in 2 dagdelen kort en bondig mijn ogen op verschillende manieren geopend! Zij heeft handvatten aangereikt waar ik persoonlijk en in mijn werk veel aan heb. En.. niet onbelangerijk ... op een gezellige en bekwame wijze, waardoor je met plezier werkt aan je persoonlijke groei!

Fransje van der Hoek.

Woonzorg centrum Heemzicht.


**********************************************************************************

Piershil, juni 2014.

Judith heeft 2 dagdelen een workshop gegeven bij de zorginstelling waar ik werk. 

Het doel was meer balans te ervaren in de veelheid van werkzaamheden en hoe om te gaan met de veranderingen in de organisatie. Tijdens deze bijeenkomsten ben ik mij meer bewust geworden van het belang van goede communicatie, feedback, goede prioriteitstelling, energiegevers en -nemers enz.

Judith heeft een open, empatische houding waardoor het veilig voelt om wat nodig is, te bespreken.

Zij heeft mij weer een stukje verder gebracht.

Dank je wel Judith!

Wilma Goosen.

Woonzorg centrum Heemzicht.


*********************************************************************************

Barendrecht, juni 2014.

Coachingsperiode afgerond en deze als erg goed ervaren. Het traject doorlopen was moeilijk maar wel zeer leerzaam. Judith als coach steunt je en helpt gericht op een probleem.

C. v H.


*********************************************************************************

Rotterdam, april 2014.

Dankzij Barendregt-Coaching ben ik in korte tijd enorm gegroeid. Ik sta met beide benen op de grond en durf nu kritisch naar mijzelf te kijken.

Naast de vele goede gesprekken en confrontaties heb ik ook heel veel kunnen lachen en dat is ook heel belangrijk geweest.

Marlies.


*********************************************************************************

Goudswaard, april 2014.

Vandaag mijn laatste coachgesprek gehad. Ik ben na een half jaar heel veel wijzer geworden. Ik heb de gesprekken ervaren als confronterend, maar vooral leerzaam en ook gezellig.

Met de informatie die ik gekregen heb kan ik weer verder en er gebruik van maken in de rest van m'n leven. Ik kwam binnen met weinig zelfvertrouwen en ga nu weg met vertrouwen in mijzelf, meer discipline en durf mijzelf nu te bewijzen.

E. v/d Hoek.


*********************************************************************************

Hekelingen, november 2013.

Mijn ervaring die ik heb opgedaan bij jou gedurende 6 avonden hebben mij weer op weg geholpen na een inzinking op mijn werk. Veel technieken bij jou opgedaan maken het voor mij veel gemakkelijker om bij moeilijke omstandigheden toch op het rechte spoor te bijven. Door een vriendelijke manier te hanteren bij een gesprek met de juiste woordkeuze datgene voor elkaar te krijgen wat ik wil zonder mensen te kwetsen. Niet alles is te gebruiken, maar maakt het allemaal wel makkelijker.

Herman.


**********************************************************************************

Barendrecht, oktober 2013.

Door Judith heb ik geleerd beter te communiceren en vaardigheden te ontwikkelen die mij helpen bij mijn werk als leidinggevende.

Ook heeft Judith mij geleerd een beter zelfbeeld te creeren door mij te spiegelen en te motiveren. Waarvoor mijn hartelijke dank.

D. de Bruin.


**********************************************************************************

Barendrecht, september 2013.

Ik ben een vrouw en zestig jaren jong. Als je anderhalf jaar geleden tegen mij gezegd zou hebben: in september 2013 ontvang jij je diploma dan had ik op dat moment water zien branden. Toch heb ik na een studie van 12 maanden op het Albeda College op 26 september 2013 mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Judith heeft mij hierin als volgt begeleid:

Bij het eerste gesprek zijn de verwachtingen en coachdoel besproken. Daarna vragen beantwoord om een gedragsprofiel /analyse van mij te maken.

Dit is niet eng.  Hieruit komt naar voren de sterke en minder sterke kanten van mij zelf. Dit maakt duidelijk waaraan gewerkt moet worden tot verdere ontwikkeling.

Door een spanningsmeter en spanningsdagboek te maken gaf mij inzicht waar mijn grenzen liggen en waar ik ze overschrijd. (was een bewustwording proces). Handreiking werd mij aangeboden hoe te onderkennen en ermee om te gaan. Rust- chaos- orde- en geen zelfvertrouwen liepen door elkaar heen.

Judith wist met haar methode mij hiervoor handvaten te geven om oplossingsgericht  te gaan denken en het zelfvertrouwen terug te krijgen. Door inzicht te geven in gesprekken en gesprekstechnieken, hierbij gebruikmakend van de drama driehoek.

Door op deze manier eerst mijzelf te ontdekken mijn valkuilen en kwaliteiten te zien heeft Judith mij laten inzien dat niet alles tegelijk kan en moet gebeuren.Zo heb ik orde, rust, inzicht en overzicht kunnen aanbrengen in mijn opleiding en ben ik buiten mijn grenzen van mogelijkheden en ontwikkelen kunnen gaan. 

Het heeft mij na hard werken, meer inzicht en zelfvertrouwen gegeven waardoor ik mijn doel: opleiding volgen en diploma behalen heb bereikt.

Ik zie mijn toekomst weer positief in. Iedereen die twijfelt of even niet meer weet hoe nu verder kan ik van harte aanbevelen om zichzelf open te stellen voor begeleiding door middel van coachen.

Ouder worden gaat vanzelf.

Persoonlijk groeien is een keuze.

Mieke Venus van Gurp.

 

**********************************************************************************

Barendrecht, mei 2013.

Bij Barendregt-Coaching geweest voor een sterkte / zwakte analyse.

Judith weet je op  je gemak te stellen en kan zeer goed luisteren, daardoor hoort ze ook wat je "niet" zegt.

Ze weet feilloos te analyseren en de juiste verbanden te leggen, waardoor inzichtelijk werd waar mijn sterke en zwakke kanten liggen. Er is een disk analyse afgenomen.

De analyse met heldere uitleg van Judith gaf mij een goed inzicht aan welke punten ik nog zou kunnen werken en binnen welke setting mijn kwaliteiten het best tot zijn recht komen.

 H.S.

 

**********************************************************************************

Piershil, mei 2013.

Judith Barendregt is sinds 2012 als coach/ trainer betrokken bij de ontwikkeling van de medewerkers in onze organisatie.

Op deskundige wijze weet zij in korte tijd de ontwikkelvragen duidelijk te krijgen. Zij maakt hierop een overzichtelijk plan en gaat enthousiast en energiek met de medewerkers aan de slag.

Zij luistert en observeert goed, zowel in groepsverband als individueel en speelt meteen in op de eigen kracht van de medewerkers.

Al snel wint zij het vertrouwen van de medewerkers. Hierdoor slaan haar trainingen goed aan en zie ik in de praktijk de resultaten.

Haar evaluaties, conclusies en aanbevelingen zijn helder en praktijkgericht.

Ik reken op voortzetting van de samenwerking in de toekomst.

 Directeur Woongemeenschap voor Ouderen "Heemzicht" Piershil.

 

**********************************************************************************

Barendrecht, maart 2013.

Begin november 2012 heb ik mijn intakegesprek gedaan bij Judith. Mijn coachvraag was dat ik mij graag wat zekerder wilde voelen in het presenteren en tijdens discussielessen. Het is gelukt om mezelf hierin te verbeteren, doordat Judith en ik met kleuren hebben gewerkt. De kleuren helpen mij om mijn gevoel te reflecteren, zodat ik weer waar ik aan toe ben. Ook heb ik ademhalingsoefeningen gekregen.

Daarnaast hebben we gewerkt aan het plannen van mijn opdrachten van school. Het werken met de gele stickers werkte voor mij niet, maar wel het maken van een planning. Ik vond het traject erg leerzaam en gezellig. Judith is gezellig, interessant en geeft uitdagende opdrachten. Ze is ook erg eerlijk, maar dat vond ik prettig.

Judith bedankt!

Jamy Knape.


**********************************************************************************

Barendrecht, februari 2013.

Eind november 2012 ben ik naar Judith toegegaan. Mijn vraag was of zij mij wilde helpen met het plannen van mijn huiswerk. Ik stond er slecht voor en zou met deze cijfers niet overgaan naar 6 VWO. Vorig jaar was ik van het gymnasium naar VWO gegaan en ik wilde niet verder terug naar de HAVO.

Eerst keek ik erg tegen dit traject op. Vooral omdat ik niet wist wat ik ervan moest verwachten. Maar het is me goed bevallen.

Judith heeft mij goed en duidelijker leren plannen en heeft me goede adviezen gegeven die mij zeker geholpen hebben om beter met mijn schoolweek om te gaan.

Ik vond het erg prettig om haar als coach te hebben, omdat ik goed en gemakkelijk met haar kon praten. Zij kon tot mij doordringen en maakte duidelijk wat ze bedoelde. Judith heeft mij goed begeleid op de punten die verbeterd moesten worden en dat was alles wat ik nodig had!

Jelle Broos.

 

**********************************************************************************

Piershil, februari 2013.

In maart 2012 ben ik gestart met een coachtraject via mijn werkgever zorginstelling Heemzicht. De organisatie had als doel gesteld dat ik als zorgcoördinator in staat ben om coachvaardigheden toe te passen in de aansturing van de teamleden, zodat de teamleden uitgedaagd worden om initiatieven te tonen mbt activiteiten rondom het cyclisch zorgproces van de zorgvrager. Mijn eigen coachvraag was ‘Hoe ga ik ervoor zorgen dat ik op tijd naar huis ga; hoe draag ik mijn verantwoording met een leeg hoofd – ik wil in balans zijn’.

Ik heb mijn doelstelling nagenoeg bereikt, hiermee bedoel ik dat ik nog verder kan groeien in hetgeen mij aangereikt is. Dit komt omdat de handvatten en handreikingen die gedaan zijn heel bruikbaar waren. Met name nadat de collega’s een trainingstraject zijn gaan volgen op het gebied van communicatie, wordt de afstand tussen hun manier van communiceren en die van mij kleiner.

Verder heb ik geleerd om verder te kijken dan mijn neus lang is en niet zo serieus te zijn. Natuurlijk ben ik wie ik ben, maar het is heel leuk om te ontdekken dat er krachten in mij zitten die van nature minder ontwikkeld waren en toch in te zetten zijn. Deze kwaliteiten zijn mij duidelijk geworden na de DISC analyse.

Het was een zeer positieve ervaring.

Judith vind ik ontzettend kundig in haar vakgebied.

 A. Boon Zorgcoordinator zorginstelling Heemzicht

 

**********************************************************************************

Piershil, Februari 2013.

In maart 2012 heb ik van mijn werkgever Heemzicht een coachtraject aangeboden gekregen. De coachvraag die ik had was: ‘hoe leer ik beter met mijn tijd omgaan, zodat ik op tijd naar huis kan’. De organisatie had als doel gesteld dat ik als zorgcoördinator in staat ben om coachvaardigheden toe te passen in de aansturing van de teamleden, zodat de teamleden uitgedaagd worden om initiatieven te tonen mbt activiteiten rondom het cyclisch zorgproces van de zorgvrager.

Terugkijkend op het zorgtraject vind ik dat ik mijn doelstellingen behaald heb. Het traject was zwaar, confronterend en leerzaam. De gesprekstechnieken waren waardevol. Sommige staan zelfs in mijn agenda. Daarnaast heb ik duidelijkheid gekregen over processen in de organisatie.

Judith als coach vond ik ‘goud waard’.

W. Smit Zorgcoördinator zorginstelling Heemzicht

 

**********************************************************************************

Rotterdam, februari 2013.

Ik heb in de periode van mei 2012 tot februari 2013 coachgesprekken gehad met Judith Barendregt. Aanleiding was het moeilijk kunnen plannen van grote klussen op mijn werk en een negatief zelfbeeld te hebben. Ik heb veel baat gehad bij de coaching. Je wordt soms erg met je neus op de feiten gedrukt, maar het heeft mij erg geholpen een ander, positiever, beeld van mezelf te krijgen. Om beter te plannen en te relativeren in mijn werk (je hele leven draait niet alleen om werk). Ook heb ik geleerd niet alles plompverloren te zeggen, maar eerst na te denken. Ik heb, om mezelf in deze zaken te blijven ondersteunen, een aantal tools gekregen die ik kan blijven gebruiken.

PvA

 

**********************************************************************************

Rotterdam, november 2012.

Het coachtraject dat ik bij Judith heb gevolgd heb ik als positief en leerzaam ervaren. Vooral de instrumenten die ze gegeven heeft om mijn kijk te veranderen en mijn vaardigheden te verbeteren. De gespreksvaardigheden die we geoefend hebben zijn voor mij erg belangrijk geweest.

Judith is een leuke coach die je uitdaagt om je grenzen op te zoeken. Judith heeft mij het gevoel gegeven dat ik veilig bij haar ben en daardoor heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot wie ik nu ben. Dank je wel Judith!

Melanie vd E.

 

**********************************************************************************

Barendrecht, oktober 2012.

Eind juli 2012 ben ik bij Barendrecht-Coaching terecht gekomen, omdat ik niet lekker in mijn vel zat en opener hierover wilde worden. Ik heb veel bij haar geleerd en lees nog dagelijks door wat we ingeoefend hebben en ik pas het ook toe. Nu zit ik weer lekker in mijn vel. Ik wil Judith heel erg bedanken voor haar hulp.

M.B.

 

**********************************************************************************

Barendrecht, februari 2012.

Judith heb ik als een zeer professionele, deskundige, daadkrachtige, prettige en integere persoon ervaren.  Ze straalt vertrouwen uit. Allereerst luistert ze heel goed naar je hulp vraag.  Weet hierna feilloos te analyseren, verbanden te leggen en gaat vervolgens heel gestructureerd en doelbewust met jou aan het werk volgens een zorgvuldig gemaakte analyse / profielschets. Ze weet heel duidelijk waar ze het over heeft, kan dit onderbouwen, begrijpelijk maken en over brengen, heldere uitleg. Ze schuwt zeker als het nodig is de confrontatie niet. Echter altijd met fijngevoeligheid en empathie. 

Ik kreeg ruimte om mijn gevoel en emotie te uiten. Ze wist me heel concreet handvatten te geven om te werken aan een “blijvend“ resultaat. Zo heb ik mijn coachdoel uiteindelijk meer dan bereikt. Geen symptoombestrijding maar een aanpak van de oorzaak van mijn probleem. Ik had in het verleden al twee keer eerder professionele hulp gezocht omdat ik ”vastliep”. Nooit eerder kwam iemand tot de werkelijke kern van mijn hulpvraag, werd de oorzaak geanalyseerd en aangepakt. Daarover was ik echt verbaasd, dat niemand dat eerder gelukt was. 

Je weet vanaf het begin tot het eind waar je aan toe bent. Zeer aan te bevelen coach. Het vertrouwen en de financiële investering meer dan waard ! 

J. S. R. 

 

**********************************************************************************

Barendrecht , januari 2012.

Ik kom nu voor de tweede keer bij Barendregt-Coaching.

De eerste keer was voor mijn faalangst en op dit moment voor de angst om een vervolgopleiding te doen.

Ik durf nu wel te zeggen dat mijn faalangst tot zover weg is. Ik heb veel manieren geleerd om er mee om te gaan en toe te passen in bepaalde situaties.

Het vertrouwen in mezelf heb ik nu om mijn overstap te maken naar niveau 4.

Ik weet zeker dat ik dit zonder Judith niet had gered! Onwijs bedankt voor alles! 

Lisanne V.

 

**********************************************************************************

Krimpen aan den IJssel, januari 2012.

Ik ben naar Barendregt-Coaching gegaan, omdat ik zowel op school als thuis met mezelf in de knoop zat.
Op school werd mij verteld dat ik faalangst had. Zelf had ik het gevoel dat dit niet klopte.

Ik kwam met de hulpvraag: Ik ben onzeker en voor mij hebben al mijn 'problemen' hier mee te maken. 

Na een aantal sessies en tests kwamen we erachter dat de ''rode draad'' het verlies van mijn vader was.

Ik kon niet goed omgaan met het verdriet, en wist mijn emoties en gevoelens niet goed te plaatsen.

Barendregt-Coaching heeft me hierbij geholpen d.m.v. verschillende handvatten aan te bieden om hier mee om te gaan.

Ontzettend bedankt hiervoor! Het heeft me echt verder geholpen.
 
M. M.

 

**********************************************************************************

Rotterdam, oktober 2011.

Bij  mijn leidinggevende had ik een hulpvraag neergelegd en zij heeft mij doorverwezen naar Barendregt-Coaching. Mijn hulpvraag was: 'Hoe probeer ik te voorkomen dat ik reageer vanuit mijn emoties; hoe verander ik mijn houding en hoe leer ik om er zelf zomin mogelijk last van te hebben'.

Graag wilde ik weerbaarder worden om zo te voorkomen dat ik steeds vanuit mijn emoties reageerde, zodat ik niet steeds in de slachtofferrol bleef hangen. 

De "rode draad" was onzekerheid.

Met behulp van een DISC-analyse hebben we gezamenlijk een profiel opgesteld, waaruit bleek dat ik niet in evenwicht was. Door bepaalde dimensies te versterken kwam er meer evenwicht. Ik weet nu wat mijn valkuilen zijn en hoe ik met oefening en bewustwording daar mee om moet gaan. Ik heb hier heel veel van geleerd en gebruik het praktisch op de werkvloer en in mijn privé omgeving.

Judith, heel erg bedankt voor je sturing en ondersteuning. Je hebt me meer zelfvertrouwen gegeven en handvatten om mee aan de slag te gaan en te blijven. Succes met je coachingsburo!.

Ineke C.

 

**********************************************************************************

Rotterdam, juni 2011.

Na vele gesprekken bij andere instanties ben ik uiteindelijk bij Barendregt-Coaching  terechtgekomen.

Na een aantal sessies bleek dat faalangst mijn probleem was. Ik heb de handvatten gekregen om hier nu veel beter mee om te gaan. Het heeft mij veel meer zelfvertrouwen gegeven.

K. B.

 

**********************************************************************************

Barendrecht, mei 2011.

Ik ben bij Barendregt-Coaching geweest omdat ik vastliep op school. Op school kreeg ik wel advies maar ik wist niet wat ik er mee kon.

Judith heeft mij geholpen met het maken van een schoolkeuze. Ik ga sinds die tijd met veel plezier naar school en zie de toekomst weer helemaal positief! Bedankt!!

H. de L.

 

Copyright © 2021. All Rights Reserved.

Judith Barendregt Coaching - KVK nr. 53792270 - BTW nr. NL001643997B92