BARENDREGT - COACHING

HAAL MEER UIT JEZELF!

Individuele coaching

De individuele coaching start nadat je een afspraak hebt gemaakt voor een intake gesprek. Tijdens dit eerste gesprek zal er gekeken worden of jij en je coach een 'klik' hebben om samen aan de slag te gaan. 

Er wordt besproken welke vraag je hebt en wat je wilt bereiken, waarna je een indicatie krijgt hoe lang het coachtraject gaat duren. In dit gesprek wordt er een profielanalyse afgenomen. Vanuit deze analyse maakt de coach een plan van aanpak.

Het plan van aanpak bespreekt de coach tijdens het eerste vervolggesprek. De coach zal uitleg geven over de werkwijze en de opdrachten. Wanneer je het hiermee eens bent volgt er een stappenplan.

De coach zal bij het opstellen van het plan van aanpak gebruik kunnen maken van o.a.:

Transactionele Analyse, waarbij je inzicht krijgt in jouw gedrag en vaardigheden ontwikkelt om tot het gewenste doel te komen. Deze theorie is ontwikkeld door dr. Eric Berne. De coach leert je in begrijpbare taal waarom je doet zoals je doet.

-  DISC, waarbij door middel van het afnemen van een DISC profiel jouw talenten / sterke kanten inzichtelijk gemaakt worden. Hiermee kun je meer succes behalen in  werksituaties, maar ook in het leven van alle dag.

-  Reflecterend coachen / RET, waarbij door middel van het stellen van de juiste vragen op een gestructureerde wijze eigen antwoorden naar boven komen. Heel veel mensen weten zelf de antwoorden op de coachvraag al, alleen weten het niet naar boven te halen. De coach helpt je hierbij.

 Kernkwaliteiten, waarbij de coach samen met jou kijkt naar jouw kwaliteiten. Vanuit deze kwaliteiten wordt er besproken wat er gebeurt als je deze teveel inzet en welke reacties dit bij anderen oproept. Uiteraard gerelateerd aan de coachvraag. Vervolgens wordt er gekeken waar jouw uitdaging ligt en hoe je hieraan kunt werken.

- Faalangst reductie, waarbij de coach met behulp van kleuren je anders naar een situatie leert kijken.Copyright © 2021. All Rights Reserved.

Judith Barendregt Coaching - KVK nr. 53792270 - BTW nr. NL001643997B92